על קצה המזלג
ברק שטיינברג מעיד על עצמו ש"נולד לשרת". המוטו שלו הוא "אוכל, משפחה, אהבה". לאחר תקופת הקורונה פתח בלב גאולים, צמוד לצרכניית המושב, מקום של אוכל שהפך למעין מרכז קהילתי מקומי.
הפינה קרויה על שם גאיה, ביתו של ברק. בדוכן שהוא מעין דרגת ביניים בין עגלה לבית קפה, תתקבלו תמיד במאור פנים ובחיוך. בשירות אישי יגיש לכם ברק את המנות, חלק מהן רקח והמציא בעצמו.
בפינה של גאיה חומרי הגלם מקומיים – הירקות, הלחמים, ועוד מוצרים, מגיעים כולם ממשקי האזור.
מה נראה
ארוחות בוקר, בראנץ' וצהריים, הכוללות מגוון מאפים, כריכים, פיצות, עוגות, ומבחר משקאות קרים וחמים.
המיוחדים של המקום: לחוח עבודת יד שנאפה טרי יום יום, על פי המסורת התימנית במושב גאולים. לחוח הסביח מומלץ במיוחד. עוד צירופים מעניינים: פלשוקה - פלאפל עם שקשוקה, ובורשוקה - בורקס ממולא בשקשוקה.
פינות ישיבה מוצלות ומוסיקת רקע נעימה ישלימו את החוויה.