על קצה המזלג
מאפייה ארטיזנלית, בולונג'רי, המתמחה באפיית לחמי מחמצת בעבודת יד. הלחמים מבוססים על קמח, מים ומלח, ללא שימוש בשמרים, חומרים משמרים, או תוספות.
הסוד הוא ההתפחה האיטית, של מעל 24 שעות, במהלכן מתפתחים הטעמים המיוחדים.
תחילה התמחו בלחמים בלבד ובמהלך השנים העסק תפח והתמקצע, וכיום מתמחה במגוון מאפי לחם ביתיים ומאפים נוספים.
מה נראה
המבנה שימש את מייסדי המושב כבית קירור לתפוחי אדמה ומדגרה, ואף תפקד כסליק לנשקים בתקופת השלטון הבריטי. המדפים מתמלאים בסחורה ככל שמתקדם השבוע, עד לשיא שבימי שישי.
ניתן להזמין מראש דרך האתר, או להגיע למקום ולהתרשם מן החלל המעניין, כיום לאחר שיפוץ, המכבד את העבר ומחמיא להווה.
ניתן גם לשבת במקום עם קפה ומאפה טרי טרי - ישר מהתנור, וגם להצטייד לפיקניק.