על קצה המזלג
זיו רודר החל דרכו בעישון בשר באמצעות מעשנה ניידת. לאחר שנים של נדודים פתח מקום של קבע במרכז ינוב. הוא הביא את כל הידע והתשוקה למקום, ששמעו נפוץ במהרה בכל רחבי הארץ.
המסעדה מתמחה בעישון מסורתי קלאסי. העשן הוא התבלין, וכדי לייצר את "העשן המושלם", כדבריו, זיו משתמש רק בעצי פקאן. הבשר הוא ישראלי מקומי, בר המשקאות מתוצרת הארץ, וגם הירקות מקורם בגידול מקומי.
מה נראה
למסעדה אזור פנימי וחצר מוצלת ומזמינה. אין תפריט, ובמקומו יש מסלולי סעודות על פי מחיר ומשקל הבשר לסועד. על יושבי השולחן להחליט על מסלול, וסעודה תוגש למרכז השולחן באווירת "Sharing".
הסעודה היא אירוע מתגלגל שיכול להימשך כשעתיים, כאשר כל נתח מוגש בזמן אחר. כל הסעודות כוללות שפע של תוספות ללא הגבלה – ירקות מהמעשנה, אורז שום קונפי, נזיד בוקרים, סלט ירקות מרענן ותה צמחים מהגינה.
בצהריים ניתן לבחור מנה מתוך פריסה, ולשלם על פי המשקל.