על קצה המזלג
אלי, בעל עגלת הקפה "נוגה" בנורדיה, גדל אל תוך עולם האוכל, בין טעמים מתוקים לריחות לחם טרי ב"קפה נאווה" הירושלמי, שם עבד אביו כקונדיטור. אלי, שהיה יושב על הדלפק, למד את סודות האפייה ואת סודות הקפה המשובח, ואלו נשמרו אצלו כזיכרון ילדות מתוק.
מה נראה
התפריט בקפה נוגה מגלם את החזון של אלי - "אוכל ביתי, פשוט, טרי וטעים לכולם. כל סנדוויץ' כאן עשוי מחומרי גלם טריים שמגיעים מדי יום וההקפדה על טריות היא עקרון שלא מתפשרים עליו. יש את הכריך המוכר שמספק את התחושה הביתית, ויש גם אופציות מיוחדות למי שמחפש חוויה קולינרית עשירה יותר".