על קצה המזלג
השוקולד אינו מותרות – הוא צורך לגוף ולנשמה. כך מאמינים בשרינה שוקולד, מפעל ומרכז מבקרים שנפתח בשנת 2009.
לימור וגיל מקיימים עסק משפחתי לשוקולד. לימור הגתה את המקום, ומשמשת בו שוקולטיירית. השם שרינה, קרוי על שם אימה של לימור.
מה נראה
למעשה ישנם כאן 5 עסקים המשתלבים זה בזה:
- ייצור פרלינים בעבודת יד
- חנות שוקולד עם מוצרים ייחודיים ומוצרים של יצרנים נוספים
- סדנאות חווייתיות – טעימות או מעשיות
- מרכז מבקרים עם סרטון על השוקולד בעולם ועל סיפור המפעל
- אולם התכנסות קטן לאירועים וקבוצות
במקום מוקרן סרטון המספר על השוקולד בעולם וסיפור המפעל.
בחצר הכפרית גדלים עצי הקקאו בתוך חממה. באי הסדנה נכנסים לחממה המרשימה ומקבלים הסבר על הצמח הייחודי ותנאי גידולו. לאחר מכן מתקיימת חגיגת שוקולד בעשייה עצמית, בשילוב הדרכה.
סדנאות השוקולד לתלמידי תיכון, יזמי העתיד, משולבות עם הרצאה בנושא יזמות עסקית.
ניתן להגיע לסדנת טעימות קצרה, או סדנאות מעשיות באורכים שונים.